Devlet Konservatuvarımızdan “Evde Kal” Klibi

•  8 Mayıs 2020 Cuma

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı “Evde Kal” temalı bir klip hazırladı. Konservatuvarımızda eğitim gören öğrencilerimizin evlerinde kaldıkları bu süreçte çekmiş oldukları videolar birleştirilerek hazırlanan klip hakkında açıklamalar yapan Devlet Konservatuvarı Müdürümüz Doç. Dr. M. Serkan UMUZDAŞ, “Tüm dünyayı ele geçiren korona virüs ülkemizde de etkisini göstererek günlük hayatta yaptığımız aktiviteleri kısıtlamıştır. Öğrencilerimizin hem motivasyonlarını hem de kurumumuzla bağlantılarını güçlendirmek adına, onlardan videolar istedik. Gerekli ses altyapısını oluşturduktan sonra Devlet Konservatuvarımız tarafından Katibim parçasına klip düzenlendi. Öğrenciler ve bizler açısından güzel bir hatıra olduğuna inandığımız bu çalışmamızın ana fikri bu süreçte evde kalmamız ve yapacağımız her ne ise evde kalarak gerçekleştirmemizdi. Öğrencilerimize destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Devlet Konservatuvarımız tarafından hazırlanan klibi izlemek için TIKLAYINIZ