Kariyer Söyleşileri: Proje, Destek, Teşvik ve Hibe Ekosistemi

•  12 Mart 2020 Perşembe

Üniversitemiz Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından  “ Proje, Destek, Teşvik ve Hibe Ekosistemi” konulu kariyer söyleşisi gerçekleştirildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Şehit Birol Yavuz konferans salonunda gerçekleşen söyleşiye Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Özkiraz, Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürümüz Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, 11 kurum temsilcisi, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Söyleşinin açılış konuşmasını yapan Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erdem Kanışlı öğrencilerimize kurumlar ve üniversitemizin işbirliği içerisinde olduğunu ve öğrencilerimizin yapacağı projelerde destek verileceğini belirtti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe konuşmasında öğrencilerimize “hangi okuldan hangi bölümden mezun olursanız olun mutlaka özgeçmişinizde en az bir projeniz bulunsun diyerek ileride çalışacağınız kurum veya özel şirketlerde öncelik olarak yaptığınız projelere bakılıyor” dedi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe öğrencilerimize proje geliştirmelerini ve yapacakları her projede üniversitemizin ve 11 kurumun her zaman destek vereceğini açıkladı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Özkiraz 11 kurum temsilcisine teşekkür belgelerini taktim etti.