Rektörümüz İç Anadolu Kariyer Fuarı Paydaş Üniversiteler Toplantısı’na Katıldı

•  10 Mart 2020 Salı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin desteği ile 13-14 Nisan 2020 tarihlerinde Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ev sahipliğinde yapılacak olan İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’20) için Kayseri’de “İKAF’20 Paydaş Üniversiteler Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin ŞAHİN, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Doğan BOZDOĞAN ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Aslı YERLİKAYA katıldı.
17 Üniversite Rektörü’nün katılımı ile yapılan toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (KARMER)’in kısa zamanda gerçekleştirdiği faaliyetlere değindi. Ayrıca, paydaş üniversite olarak firma ve öğrenci katılımı konusunda destek verileceğini de açıklayan Rektörümüz, 2021 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi destekli kariyer fuarına Tokat Gaziosmanpaşa Üniversite’si ve Tokat olarak ev sahipliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.